Nie wiem czy to kogoś zainteresuje,ale moim zdaniem przydałaby się jakaś nowa forma płatności.Chodzi mi głównie o osoby z innych krajów,takie jak ja lub VooDoo.Mój bank za przelanie jakiejkolwiek kwoty do Polski pobiera 20 funtów.Przy przelewie np.10 funtów jest to niezbyt opłacalne.Może rozwiązaniem byłoby tu paypal.co.uk?Mam nadzieje ze mądrzejsze głowy od mojej znajda coś na to.Pozdrowionka dla wszystkich graczy.
Mi, żadne rozwiązanie nie przychodzi do głowy.. Nie wiem czy na PayPalu pobieraja opłaty za transfer zagraniczny, bo mialem zamiar zalożyć konto ;) Jak się dowiem czy jest taka możliwość to napisze tutaj ;)
W sumie nie ma co sobie bani zawracać.Takich graczy jak ja i VooDoo nie jest zbyt wielu.Ja raczej znajdę zawsze kogoś kto będzie w Polsce i wpłaci parę złotych dla Czychy.Jednak to zawsze trochę trwa a mi chodziło o coś szybszego,wygodniejszego i opłacającego się przede wszystkim.
Jedyne co mi przychodzi na myśl to PayPal. Wiem, że tam od razu zamieniają waluty, ale nie wiem jaki jest koszt przelewu itp. Postaram sie dowiedziec ;)
Chyba to jednak nie jest tak bardzo pogmatwane jakby się wydawało.Transfer jest niesamowity no i wygoda.Załatwiasz wszystko bez wychodzenia z domu.Sam się z reszta już przekonałeś.Dla takich osób jak ja jest to wspaniale rozwiązanie.Pozdrowionka dla wszystkich graczy.
Fakt, polecam ta forme płatności, bo transfer trwa dosłownie sekunde no i jest wygodny. Przelicza od razu na zlotówki jeżeli ktos wysyła w innych walutach. Naprawde polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum